2 x 200 g okse, tyndstegfilet lidt salt lidt peber, sort 1 stk. mango,frisk 1 stk. fennikeel 6 stk. radiser 1/4 stk. agurk, grøn 1 stk. gulerod 1 stk. peberfrugt, rød lidt ingefær,syltede 100 g bønnespirer 2 spk. olie, jordnødde lidt salt lidt peber, sort 1 spk. soya,Japansk 1 spk. olie, sesam 1 spk. honning,akacie 1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(0) 1 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Skær mango, fennikel, radiser, agurk, gulerod og peberfrugt i passende stykker og anret flot.
Drys fint hakket ingefær og bønnespire over.
Rør dressingen sammen af jordnødde olie, sesam olie, soya, honning samt salt og peber.
Hæld den over.
Steg bøfferne drysset med salt og peber i 5 minutter på hver side og server straks med fluté til.