Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit kålen meget fint og mariner den med salt og æble eddike. Lad det trække i 10-15 minutter. Rør creme fraichen med sennep og vend den afdryppet kål heri. Drys de kogte grønne linser og groft hakket hasselnødder. Læg rusalaen nederst i skålen og det øvrige fyld oven på. Steg leveren i olie 2 minutter på hver side og drys med salt og peber. Kom finthakket løg, safran koriander, revet appelsinskal samt saft fra disse og lad det svitse et øjeblig. Hældes over leveren og server straks sammen med salaten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |