Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at riste bacontern af i olien, Tilsat groft hakket løg og paprika. Svits det i ca 5 minutter. Kom tomaterneved og kog igennemen. Hak de grønne bønner lidt groft og kom dem i gryden. Lad det hele småsimre i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Hak persillen og vend den i lige inden sarvering. Server med fluté til samt revet parmesanost. Bemærkninger: Server frugt og brie til dessert og spis resten af fluté til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |