Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær de skrællede pærer i små tern og læg dem i vand. Kog hvidvin, vand og sukker sammen i et par minutter. Kom pærerstykkerne i og kog dem i 3-5 minutter. Tag gryden fra varmen, læg låg på og lad pærerne køle af i lagen. Vend dem evt. et par gange under afkølingen. Purér de optøede hindbær gennem en sigte og rør sukkert i. Hvis purén er for tyk fortyndes den med lidt af kogelagen fra pærerne. Pærerne vendes i purén lige før serveringen. Denne sauce kan serveres til Ris á lámande, is og chokoladekage. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |