Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt grill pinde i vand så de er klar når middagen skal laves. Kom kødet i en skål sammen med yoghurtrn og tilsæt lidt salt, peber og oregano. Bland det godt og sæt skålen i køleskabet i 10-12 timer. Pil løg og skær dem i både. Snit peberfrugten i store tern. Stik kødet og løg samt peberfrugt på spyd og grill dem ved god varme enten på en grill eller grill pande i 4-6 minutter på hver side. Server salat til fx. citronris, artiskokhjertesalat, fluté med Skordalia, taramosalat eller tzatzki til Bemærkninger: Der kan bruges alle former for kød til denne ret. Man kan også blande disse, det skal blodt blive mørt hurtigt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |