Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge så der er tid til at pille dem. Sæt en grude over og smelt smør og olie deri. Brun kødet godt i gryden og tilsæt perleløg. Krydr med salt og peber og deys hvedemelet. Tilsæt derefter timian og hvidvin. Lad det koge ved svag varme i 45 minutter. Bræk den nederste seje del af aspargeserne, skær dem i stykker på 4 cm. og kog dem i retten 4 minutter. Lav sovsen: Hæld skyen fra kødet og kog den op. Pisk piskefløden, æggeblommerne og citronsaften. Pisk blandningen i den kogene sovs og tag den fra varmen straks. Vend sovsen sammen med kød og asparges. Smag til med salt og peber og drys med fint hakket persille og løvstik. Serveres med de varme pillede kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |