Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og rens rabarberne og skær dem i 5 cm. store stykker. Vend dem med farin og maizena melet og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 175° i 15 minutter. Pisk æggehviderne med flormelis over et vandbag til sej marengs. Sæt marengstoppe oven på rabarberne og drys medlidt flormelis og sæt dem tilbage i ovne og skrug op på 200° til de er gyldne på toppen. Server dem varme sammen med en god fløde is. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |