Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løg i tern og hvidløg fint. Steg dem klare i olien i en gryde. Tilsæt bønnerne godt afdryppet og de hakkede tomater. Krydr med cayennepeber og salt. Kog i 10 minutter. Tilsæt squashen i tern og kog yderligt i 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Drys med fint hakket persille og server straks med brød til. Bemærkninger: Husk at mælk/smør tager den brændene fornemmelse fra tungen og halsen hvis det er for stærkt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |