Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rist baconen i en gryde, læg den på køkkenrulle så fedtet dryppes fra. Kom olien i gryden og rist gullasch kødet brun. Hak løg og hvidløg. Skræl katofler og gulerødder. Tern katoflerne og gulerødderne. Tilsæt løg, hvidløg, kartoflerne, gulerødderne, begge paprikaerne, spiskommen, øl, tomaterne, oksebouillonen, lauerbærblade, timianen, salt og peber. Bring retten i kog medes de rører rundt. Lad det simre tildækket i ca. 1½ time. Rør af og til i retten undervejs. Kog risene på sædvanligvis. Server med de risede bacon lagt oven på og med risene til og creme fraichen i en skål og de kan drikke øl til. Hvis de bryder dem om det kan flute være et godt alternativ i steden for ris. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |