Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte ris over i vand tilsat lidt salt. Sæt dem i mikroovnen i 15 minutter. Rør kødet med 2 tsk. salt, 1 tsk. peber, 1 revet løg, mel, æg og mælk. Sæt farsen i køleskabet. Hak det andet løg og riv ingefær, svits det i en gryde med olie og karry. Tilsæt de hakket tomater og kokosmælken. Lad sovsen simre i 5-10 minutter. form farsen til kødboller med en ske og læg dem i sovsen. Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 12 minutter. Smag til med salt og peber og evt lidt sukker. Server med ris og små skåle med rosiner, peanuts, kokosmel og ananas skåret i små stykker. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |