Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge. Form det hakkede kød til bøffer. Vend dem i hakkede peberkorn og krydr med salt. Lad smøret blive gyldent på panden. Brun først bøfferne på begge sider. Dæmp varmen og steg dem 8 minutter i alt. Skyl salaten og anret den i en skål. Bland fløden, sukker og citronsaft og rør det sammen. Hæld det over salaten og bland salaten lidt og Stil den koldt til serveringen. Tag bøfferne fra varmen og hold dem varme. Hæld bouillon og fløde på. Lag det koge sammen nogle minutter. Smag saucen til. Server bøfferne med pandesauce, kogte kartofler og salat. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |