Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kyllingesorgerne i tykke skiver og vend dem i marinaden. Lad dem trække 20 minuitter. Rør gaio sammen med chilisovs og smag til med salt og peber. Rens grønsagerne og skær dem i stave. Sæt kyllingekødet på træspid. Steg kyllingekødet på grill-pande et par minutter på begge sider. Server kyllingespid med gnavegrønt og dip. Giv en skive brød til. Bemærkninger: Kan spises kolde så det er et godt alternativ til madkassen. Giv en skive brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |