Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør gær ud i lun mælk. Kom 400 g. mel i et fad og smuldr smøret ud heri. Tilsæt sukker. Lav evt. fordybning i melet og tilsæt æg og mælkegæren. Kom salt, muskatnød, nellike, allehånde, kanel, rosiner eller (korender)og hakket pomeransskal. Slå dejen godt sammen tilsæt resten af melet. Sæt dejen til hævning i 45 minutter. Del dejen i 20 stykker og tril 20 boller. Sættes på bagepapir på plade til efterhævning i 15 minutter. Skær et kryds og pensel med mælk og strø perlesukker på. Bages i ovnen ved 200° i 20 minutter. Bemærkninger: Disse kaldes på engelsk. Hot cross buns. (krydrede the-boller) Tilbage |
MTServer.dk DMLN |