Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med at skær kartoflerne i både og vewnd den med 3 spsk. olie og timian og sæt dem i ovnen ved 225° i 30-40 minutter og krydr med salt inden serveringen. Lav en grøn salat efter eget ønske samt en olie/eddike dressing. Skold tomaterne og flå og skær dem i båse. Skær peberfrugten i tern. Pil løgene og hak dem. Skær de syltede agurker i tern. Brun bøfferne i smør-olie. Krydr dem med salt og peber. Lad bøfferne stege i 3 minutter på hver side. Hold dem varme. Steg løg gyldne og bløde i fedtstoffet. Tilsæt tomater, peberfrugt og agurkerne og lad dem stege med et par minutter. Hæld piskefløde og creme fraiche samt rødvinseddike på panden. Lad det koge ind et par minutter. Krydr med salt og peber. Læg bøfferne i et fad med kandt og hæld tilbehøret over/ved. Giv de råstegte kartoffelbåde til og evt en grøn salat efter eget ønske. Bemærkninger: Hvis du høre til de menesker som skal passe på vægten eller ønsker at tabe dig så start med salaten der er meget at tykke og 150-200 g fylder meget og man bliver mæt af at tykke. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |