Lørdag 20. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løget og hvidløg. Svits løg og hvidløg i olie uden at det tager farve. Tilsæt indholdet af 2 dåser hakket tomat, vand og boullionterninger. Krydr med paprika og lad suppen småkoge i 10 minutter. Blend evt suppen. Del broccoli i mindre buketter og skræl jordskokker og skær dem i ½ cm. tykke skiver. Kom broccolien og jordskokkerne i og lad det koge yderligt i 5 minutter. Tilsæt indholdet af 1 dåse fiskeboller og varm suppen igennemen. Smag til med salt, peber og sukker. Giv brød til Bemærkninger: Hvis suppen serveres med hjemmelavede fiskeboller (kogt på færdig købt fiskefars eller hjemmelavet). Så kan du erstatte vand og boullionterninger med kogevandet. Du kan også udskifte broccolien med grønne bønner og jordskokker med pastinak eller persillerod skåret i tern. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |