Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Andebrysterne drysses med salt, peber og brunes på begge sider. Start med skindsiden nedad. Kødet steges videre ved jævn varme i ca. 20 minutter. indtil det er gennemstegt. Grønkålen skæres i strimler og lynsteges i olien på pande. Den vendes med balsamico eddike, hvidløg og lidt salt og peber i en skål. Nødder og ost drysses over salaten. Server andebrysterne udskåret i skiver og salaten samt flutene. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |