Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg haneskroget og vingespidser i en gryde med koldt vand og varm det langsomt op og fjern skum. Tilsæt salt og skum af igen. Tilsæt krydderier og de skrællede gulerødder og bladselleri. Skær roden af rosenkålene og fjern de yderste blde. Vask dem og snit dem fint. Pluk de grove stilke fra spinaten og skyld dem i flere gange skyllevand. Slyng vandet fra og snit i tynde strimler. Tag skroget op og si suppen skum den for fedt når den har stået lidt.. Pluk kødet fra skroget og kaser resten. Svits de snittede rosenkål i smør og tilsæt suppen og giv et opkog. Tilsæt spinat og ærter samt det afplukket kød. Lad det hele simre i 3-5 minutter og smag til med salt og peber. Serveres med brød efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |