Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180°. Skyl og skær kartoflerne i både og vend dem i olie og sæt dem i ovnen i et fad i ca 45 minutter. Løsn skindet på lårene og læg salvie mellem kød og skind. Drys kødet med salt og peber og brun det på pande med smør. Læg det over i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ca. 25 minutter. Skær roden af rosenkålene og fjern de yderste blade. Skræl og del gulerødderne. Sæt dem over at koge i 10 minutter og tilsæt så rosenkålen. Slå vandet fra og hold dem varme til serveringen. Svits fint snittede skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt madeira og lidt salvie. Kog det igennemen og tilsæt vand og boullionterning. Lad det simre i 10 minutter. Jævn det af med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber. Server hanelår med sauce, ovnstegte kartofler, gulerødder og rosenkål samt brød efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |