Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Marinade: Pil og pres hvidløg i en skål. Tilsæt revet ingefær, honning, soja, sherry og citronsaft. Læg brysterne deri og træk madfilm over. Sættes koldt i minst 2 timer i køleskab. Skyl skræl og snit grønsagerne i passende størrelse. Sæt risene over at koge så de er færdig samtidig med resten. Tag kødet op af marinaden og brun det på grill-pande eller en meget hed pande. Skru ned for varmen og steg dem færdig ca. 7-10 minutter på hver side eller 15 minutter i ovnen ved 200°. Dryp lidt marinade over kødet under stegningen. Varm woken op og steg grønsagerne i lidt olie og hæld resten af marinaden over. Lad det simre i 5 minutter. Skær kødet i skiver og server med dampende ris og de stegte grønsager. Bemærkninger: De friske grønsager kan da erstattes med frosne om det er det man har. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |