Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær et låg af bollerne og udhul underdelen lidt. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær dem i mindre stykker. Rens forårsløgene og snit dem fint. Pisk æg med mælk, revet ost, salt og peber. Bag æggemassen til røræg på en lille slip let pande med smør. Fordel røræggene i bollerne, drys med baconstykkerne og forårsløg og læg overdelen på som låg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |