Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180°. Smør 4 kokotter eller ovnfaste høje kopper og drys med rasp. Smelt smør i en gryde og rør melet i. Bag det igennemen under omrøring og tilsæt mælk. Kog sovsen godt igennemen og tag gryden af varmen. Rør sennep, æggeblommer, salt og peber i sovsen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i sammen med rejerne og fint snittede purløg. Fordel massen i formene og bag dem midt i ovnen ca. 20 minutter. Server straks. Bemærkninger: Kan også bages i en stor skål beregn da lidt længer bagetid ca. 10 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |