Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggene sammen med salt og peber. Skær ålen i mindre stykker og rist dem 1 minut på en lille pande med smør. Hæld æggemassen over og bag æggekagen 6-8 minutter. Træk æggemassen igennemen et par gange undervejs så den bager jævnt over det hele. Vip æggekagen over på et fad og drys med fintklippet purløg. Server straks med rugbrød til. Bemærkninger: Tips: Rist evt lidt skivede kartofler på panden før ål og æg tilsættes. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |