Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skrub kartoflerne rene. Lægdem i ovnfast fad og stil dem i ovnen ved 200° i 60-90 minutter alt efter størrelsen. Tø krebsehalerne op og lad dem dryppe godt af. Bland en dressing af creme fraiche, cayennepeber, salt og peber. Smit peberfrugterne i tern og bland dem i dressingen. Skyl og snit salaten. Bland halerne i dressingen. Tag kartoflerne ud af ovnen og skær dem op. Fordel salaten i dem. Del dressingen ud over salaten. Pynt med dildkviste. Server kartoflerne med frisk fluté til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |