Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Risene sættes over og koges efter anvisningen. Sukkerærterne sættes over og varmes igennem, holdes varme medens anden tilberedes. Skindet skæres eller trækkes fra andebrysterne. Kødet skæres i 2 cm.brede strimler. Drysses med salt, peber og svitses i olie på en pande. Kødet tages op og løg svitses på panden uden at tage farve. Kanel og balsamico eddike tilsættes og koges ind i 1 minut. Bouillon og fløde hældes på og saucen koges sammen ca. 5 minutter. Smages til med salt, peber og citronsaft. Kødet vendes i og simmer med nogle minutter indtil det er gennemstegt. Serveres med ris og sukkerærter Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |