Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Risene sættes over og koges efter anvisningen. Sukkerærterne sættes over og varmes igennem, holdes varme medens anden tilberedes. Skindet skæres eller trækkes fra andebrysterne. Kødet skæres i 2 cm.brede strimler. Drysses med salt, peber og svitses i olie på en pande. Kødet tages op og løg svitses på panden uden at tage farve. Kanel og balsamico eddike tilsættes og koges ind i 1 minut. Bouillon og fløde hældes på og saucen koges sammen ca. 5 minutter. Smages til med salt, peber og citronsaft. Kødet vendes i og simmer med nogle minutter indtil det er gennemstegt. Serveres med ris og sukkerærter Tilbage |
MTServer.dk DMLN |