Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vend fiskefileten i mel krydret med salt og peber. Steg dem sprøde og gyldne i smøret på en sliplet pande ca. 3-4 minutter på hver side. Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister. Rør pickles med fromage fris og smør bollerne med dette. Læg salatbladene på og kom fisken på bollen. Læg agurkeskiver og lidt løgringe på og overbollen øverst. Serveres straks og evt med kniv og gaffel. Bemærkninger: Der kan godt bruges færdig panere fiskefileter, om man har travlt, eller beder kan lide dem. De kan selvfølgelig, også friteres i olie, med så feder de lidt mere. Men de smager nu godt alligevel. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |