Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æg med sukker stift med en elpisker. Drys mel, kakao og bagepulver gennem en si og vend det i dejen med en dejskraber. Smør en springform og hæld dejen deri. Bag ved 200° i 20 minutter. Afløles på rist. Flæk kagen i 2 stykker. Rør glasuren og smør det på toppen og drys krymmel på. Fordem 1 l. flødeis på bunden og læg toppen øverst. Serveres straks som kage på teressen om sommeren eller som dessert en hyggelig vinteraften. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |