Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 190°. Smør en tærteform medsmør. Skræl og riv sellerien og pil rødløget og hak det groft knus hvidløg. Svits det på en pande og kom eddiken på til sidst. Fordel grønsagerne i tærteformen. Skær den røget mørbrad i tynde strimler og drys den ud over grønsagerne. Pisk æg salt, peber og kvark sammen og hak persillen og kom den i. Kom æggemassen over og drys med revet ost. Bag tærten i ovnen i 40 minutter. Bemærkninger: Server en salat til og den rækker til 4 personer til frokost og til aftensmad med salat og fluté til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |