Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tærtedej: Bland mel og salt. tilsæt smør samt kvark og saml dejen. Pensel en tærteform med smør og tryk dejen ud heri. Sæt formen i ovnen i 10 minutter ved 200°. Smit porrerne i skiver. Broccolien i små buketter. Bladsellerierne i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tern. Kom grønsagerne i en gryde med let saltet vand og giv det et let opkog i 5 minutter. Slå vandet fra og fordel grønsagerne over tærtebunden. Kom skinkestrimlerne og feta på. Pisk æg og fløde samt salt og peber og hæld det over fyldet og sæt tærten tilbage i ovnen i 30 minutter eller til æggemassen er stivnet. Server tærten med fluté til. Bemærkninger: Hvis der serveres en god grøn salat og fluté der til 8 personer. Gem evt. kogevandet, så er der en god start, til en fedtfattig sovs - til deller fx. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |