Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at ordne grønsagerne. Forårsløg snittes på skrå i 1 cm, stykker. Sellerien skrælles og skæres i smalle stave. Persilleroden skrælles og skæres i smalde stave. Squasen i smalle satve. Peberfrugten flækes kerner fjernes og hvidelameller ligeså og peberfrugten skæres i tynde strimler. Skræl gulerodderne og snit dem i smalle strimler. Pil hvidløgene og pres dem. Sæt en wok eller dyb stegepande over med olien. Komalle grønsagerne på og lad dem snurre i 5-7 minutter. Rydstes jævnligt men ikke røre. Hæld eddiken ved og vand samt boullionterningen. Krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det småsnurre medens kødet tilberedes. Steg kødet 2 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Hak persille og rør timianen samt hvidløg sammen og smør det ud over kødet. Server grønsagerne og kødet sammen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |