Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt risen over at koge efter anvisningen. Skær enkniv ind mellem skind og kød på andebrystst og lav en lomme. Fyld lommen med 3-4 svisker og lidt timian. Kødet drysses med lidt salt og peber og steges i olien på en pande. Skindsiden først dernest kødsiden. Kødet steges vider ved jævn varme i ca. 20 minutter eller sættes i ovnen i 40 minutter med lidt vand ved. Rødkålen reves/snittes meget fint. Gulerødderne skrales og rives. Ananasen skæres i stykker. Alle grønsagerne blandes og lidt af saften hældes over. Skyen fra anden, bouillon og appelsinsaft kommes i en gryde, koges op. Smages til med salt og peber. Kartofelmelet og vand røres sammen. Saucen tages fra varmen og jævnes. Den må ikke koge efter jævningen da den bliver lang. Kødet skæres i skiver, lægges i det ovnfaste fad, saucen kommes ved. Ris og råkostsalaten serveres til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |