Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at ordne alle grønsagerne. Spidskålen flækes og snites i 6 både. Kartoflerne vaskes så godt at de kan koges med skral. Fennikelen skæres i skiver. Kom alle grønsagerne også de grønne bønner (fra frost) op i en gryde og kom boullionterninger og vand ved og kog det op. Skrug ned for varmen og laddet småsimre i 45 minutter under låg. Lun dellerne på en slip let pande elleri ovnfast fad i ovnen ved 175° i 15 minutter. Server grønsagerne i en dyb tallerken og fordel lidt frikadeller øverst. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |