Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom halvdelen af smøreti en rummelig gryde og varmden op. Kom finthakket rødløg og risotto i og svits det i 2 minutter. Tilsæt vand lidt af gangen og smuldr boullionterningerne deri. Når alt væsken er tilsat lægges der låg på og lad det småsmure i 20 minutter ved svag varme. Rist champignonene skåret i skiver samt squasen og bladselleri i resten af smøret. Tilsæt lidt citronsaft, salt og peber og lad det snurre i 5 minutter. Rist baconen på en pande til det er gyldent og sprødt. Vend svampeblandningen i de færdige ris sammen med fedtet fra baconen og smag til. Anret risene på et fad med lidt kant og drys baconstykker over. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |