Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom halvdelen af smøreti en rummelig gryde og varmden op. Kom finthakket rødløg og risotto i og svits det i 2 minutter. Tilsæt vand lidt af gangen og smuldr boullionterningerne deri. Når alt væsken er tilsat lægges der låg på og lad det småsmure i 20 minutter ved svag varme. Rist champignonene skåret i skiver samt squasen og bladselleri i resten af smøret. Tilsæt lidt citronsaft, salt og peber og lad det snurre i 5 minutter. Rist baconen på en pande til det er gyldent og sprødt. Vend svampeblandningen i de færdige ris sammen med fedtet fra baconen og smag til. Anret risene på et fad med lidt kant og drys baconstykker over. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |