Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblas i koldt vand. Kom laksen i en gryde med 2½ dl. vand og giv det et opkog. Køl af og kom laksen i foodprocessoren og blend det. Kom den kolde suppe i og kom piskefløde og hvidvin på også. Krydr med salt og peber og smag til med citronsaft.. Smelt den knuet husblas i mikro-ovn. Tilsæt husblasen i en tynd stråle under omrøring. Fordel moussen i 6 portionsforme. Sættes koldt i et par timer. Ved anretning lægges moussen på tallerken med salatblad og strimler af røger laks. En dressing af mayonnaise og creme fraich samt fint hakket dild og fint snittet purløg smagt til med salt, peber og citronsaft serveres til. Husk brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |