Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør marcipanen sammen med æggehvider og flormelis med en el-pisker til en ensardet masse. Tegn en cirkel på et stykke bagepapie 26-28 cm. i diameter og fordel dejen derpå. Sættes på bageplade og bages i ovmen ved 225° i 12-15 minutter. Afkøles på rist. Kom jordbærnr op i en gryde sammen medsukkert og giv det et opkog. Rør maizenamel med 2 spsk koldt vand og jævn jordbærne let. Fordel jordbærne på bunden og pynt med flødeskum. Bemærkninger: Andre slags frugt kan bruges også frisk frugt. Marcipanbunden kan også bruges til bund i en islagkage og kan fryses. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |