Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør marcipanen sammen med æggehvider og flormelis med en el-pisker til en ensardet masse. Tegn en cirkel på et stykke bagepapie 26-28 cm. i diameter og fordel dejen derpå. Sættes på bageplade og bages i ovmen ved 225° i 12-15 minutter. Afkøles på rist. Kom jordbærnr op i en gryde sammen medsukkert og giv det et opkog. Rør maizenamel med 2 spsk koldt vand og jævn jordbærne let. Fordel jordbærne på bunden og pynt med flødeskum. Bemærkninger: Andre slags frugt kan bruges også frisk frugt. Marcipanbunden kan også bruges til bund i en islagkage og kan fryses. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |