Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at skrup kartoflerne og skæt dem i både. Gnid olie over dem og drys timian på og sæt dem i ovnen i et fad. Skær en lomme i brystet på langs af det og smør flødeosten ind i lommen. Hak persille og dild fint og kom det i lommen. Vikel en kødsnor om og brun brystet på en pande på alle sider. Læg brystet i et ovnfast fadog sæt det i ovne i 30 minutter ved 200°. Skræl gulerodderne og riv dem fint. Kom rosiner i og pres saften af 1 citron over samt drys sukker på. Skær æblerne ud og fjern kernehus og skær dem i tern og vend dem i råkosten. Server bagte katoffelbåde råkost og kalkunbrystet i skiver. Bemærkninger: Hvis man nu ikke kan finde et bryst på 500 g. så lav et der et større og der vil være dejligt pålæg til madkasse eller burgerbolle næste dag. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |