Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skrup kartoflerne og skæt dem i både. Gnid olie over dem og drys timian på og sæt dem i ovnen i et fad. Skær en lomme i brystet på langs af det og smør flødeosten ind i lommen. Hak persille og dild fint og kom det i lommen. Vikel en kødsnor om og brun brystet på en pande på alle sider. Læg brystet i et ovnfast fadog sæt det i ovne i 30 minutter ved 200°. Skræl gulerodderne og riv dem fint. Kom rosiner i og pres saften af 1 citron over samt drys sukker på. Skær æblerne ud og fjern kernehus og skær dem i tern og vend dem i råkosten. Server bagte katoffelbåde råkost og kalkunbrystet i skiver. Bemærkninger: Hvis man nu ikke kan finde et bryst på 500 g. så lav et der et større og der vil være dejligt pålæg til madkasse eller burgerbolle næste dag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |