Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Dejen: Smuler smør i melet, tilsæt vand, og salt og saml dejen hurtigt, læg dejen koldt. Fyld: Hak og steg løget i smøret, rens champignonerne og kvart dem og steg dem sammen med løget. Tilsæt det hakkede kød og svits det godt. Tilsæt salt, peber, hvidløg timian og kinesisk soja, lad det småsimmer lidt. Vrid spinaten grundigt fri for vand og kom det i varm godt igennem. Dejen: Del dejen i to stykker og rul dem ud i 20x40. Plaser det ene stykke i en bradepande med bagepapir i bunden. Plaser fyldet i en lang bunke på midten. Pensel kanten rundt med æggehvide og plaser den anden halvdel af dejen oven på, tryk kanterne godt sammen, brug en gaffel kanden rundt, pensel overfladen og sæt den i ovnen. Bages ved 200°C. i 30 minutter på nederste rille. Serveres med Creme fraiche, smagt til med purløg salt og peber samt tomater skåret i både og agurke tern. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |