Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olie og timian. Kom dem i ovnen i et ovnfast fad i 35-45 minutter. Når de er sprøde og gennembagte, krydres de med salt lige før servering. Skær et låg af tomaterne og udhul dem med en ske. Fyld dem med en rest kødsauce og sæt dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen i 30 minutter. De kan godt stå sammen med kartoflerne. Rør en dressing af creme fraiche, knust hvidløg, salt og peber samt finthakket persille. Server tomaterne sammen med ovnstegte kartofler og dressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |