Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge. Så de kan at blive pillet inden resten af middagen er tilberedt. Dup koteletterne med køkkenrulle. Varm smør og olie og brun kødet 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber og steg hvider ca. 5 minutter på hver side ved middel varme. Vask panden af. Kog spidskålen i let saltet vand til den er mør ca. 5 minutter. Kom ærterne op i kogevandet 1 minut og hæld det fra og lad grønsagerne dryppe godt af i en si. Vend dem i avokadoolien og drys med estragon og lidt salt. Server koteletterne med grønsager og kogte pillede kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |