Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sær husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Kom ymeren op i en skål, og rør sukkert i. Rev appielsnen og pres saften ud. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i mico ovnen. Kom appelsinsaften i og bland det godt. Pisk fløden til skum. Pisk yneren, appelsinskal og den smeltet husblas i. Vend skummet i og fordel fromagen i 4 dessertskåle. Sættes i køleskab i 2 timer. Pyntes med udskåret abrikoser og hakket hasselnød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |