Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skrælle kartofflerne og skær dem i mindre stykker og sæt dem over at koge i en gryde. Lad dem koge i 20 minutter eller til de er møre. Brun kødet i olien i en tykbundet gryde. Pil og hak løgene og kom dem i gryden. Steg dem klare. Knus hvidløgene, snit fennilel i små tern, kom tomaterne i gryden sammen med de nævnde grønsager samt salt og peber. Lad det småsimre i 20 minutter. Dræn kartoflerne for kogevand kom det over ærterne så de kan blive varme. Tilsæt varm mælk med smeltet smør samt lidt salt og revet muskatnød og pisk det til en god mos. Hak persillen fint og vend den i mosen. Server mos og kødsovs samt ærter. Bemærkninger: Hvis der er en rest kødsovs tilovers så brug den til Bagte tomater med kødsovs. Se opskriften. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |