Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl hjerterne og fjern evt, blod. Krydr med salt og peber. Skær æblerne i tern og blan merian i og kom dem i hjerterne. Luk med kødnåle eller tråd. Brun hjerterne i olien i en gryde godt. Tilsæt vand og boullionterneig og lad det småsimrre i 1 time under låg. Skræl kartoflern og skær dem i tern og kog dem møre ca. 20 minutter. Dræn kartoflerne for kogevand. Varm mælk og smelt smøret deri og pisk det i de drænet kartofler. Krydr med salt og revet muskatnød. Snit hvidkålen meget meget fint og riv gulerodderne samt snit bladsellerstænglerne fint. Rør en dressing af cremefraichen, sennep og citronsaft og smag til med salt og peber og hæld den over grønsagerne. Tag hjerterne op af kogelagen og jævn sovsen med marizenamel udrørt i koldt vand og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker og kom kulør på. Server hjerterne i dybt fad skåret i skiver og med sovsen hældt over samt mos drysset med fint hakket persille og marineret råkost. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |