Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bring sveskerne i kog i æblemosten samt sukker for svag varme i 5-6 minutter. Lad dem afkøle i lagen. Tag mandlerne og skold dem i kogene vand og smudt dem. Kom en mandel i hver sveske. Udblød husblasen i koldt vand. Bring fløde 13% i kog med flækket vaniliestang. Pisk æggeblommer godt med sukker. Pisk den kogene fløde i æggemassen under piskning. Kom massen tilbage i gryden og varm den til den bliver tyk må dog ikke koge. Tag gryden fra varmen og kom de knuet husblas i og pisk godt så de ikke klumper. Kom cremen i en skål og afkøl. Pisk piskefløden og kom det halve i cremen. Kom sveskerne i etfad med kandt. Kom cremen over sveskerne og kom resten af skummet øverst. Rivet chokolade ovenpå. Bemærkninger: Kogelagen er god at gemme til smagsforstærker i brun frikadellesovs, hjerter i flødesovs , ribbensteg, andesteg, eller med danskvand i som saftevand med brus og sveskesmag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |