Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Befri mørbraden for sener og hinder og brun den i smøret på pande. Krydr den med salt og peber. Kog panden af med vand. Skær 8 sniti mørbraden og skær skinken i halve skiver og kom en halv skive i hvert snit. Drys lid rosmarin over og læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld pandeafkoget over og sæt den i ovnen ved 175° i 25 minutter. Flæk peberfrugterne og befri dem for kerner og hvide lameller. Snit dem i tynde strimler. Snit forårsløgene i 2 cm. lange stykker. Kom bulgur i en gryde sammen med grønsagerne og tilsæt 1 øl. Kom lidt salt og peber ved og lad det få et opkog og dem så varmen og lad det simmre i 10-15 minutter. Jævn skyen med lidt maizenamel udrørt i koldt vand og lad det få et opkog juster farven med kulør. Anret bulguren på et varmt fad sammen med mørbraden skåret i skiver og med sovsen garneret over. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |