Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte en gryde over med let saltet vand til at koge pastaen i. Gør grønsagerne i stand. Pil løg og hak det. Pil og hak hvidløg. Skyl og del broccolien i mindre buketter. Skyl squasen og skær den i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Flæk peberfrugten og chilien og fjern kerner og hvide lameller og snit dem meget fin i strimler. Hak dilden fint. Blend tomaterne. Ryst en jævning af hvedemel og mælk. Start med at sætte pastaen over at koge efter embalagsen. Sæt en gryde over og kom olien i. Svits løg og hvidløg. Tilsæt broccoli, squas, gulerødder, peberfrugt, chili og tomater samt vand og boullion. lad retten småkoge i 12-15 minutter og jævn så retten af. Lad den småkoge i 5 minutter og smag så til med salt og peber. Vend dilden i. Slå vandet af pastaen og vend den i grønsagerne. Server straks og gerne med lidt brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |