Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet sammen med knust hvidløg,salt og peber. Form 4 bøffer på størrelse med rugbrødet. Smør rugbrødet med lidt smør. Læg en salatblad på hver og læg kødet på brødet. Skær kartoflerne ud og læg dem på bøffen. Rør cremefraichen sammen med fint hakket rødløg, hakket drue agurk, kapers og fint snittet purløg ( gem lidt til pynt). Smag til med salt og peber. Fordel det over kartoflerne. Drys resten af purløget over. Bemærkninger: Man kan også røre de hakket ingredienser i kødet og komme en rå æggeblomme på. Den holdes på plads med et par løgringe. Du kan godt bruge pasturiseret æggeblomme til tatar. Man undlader så cremefraichen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |