Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit renset porre fint og sauter dem bløde i olien sammen med fint hakket hvidløg. Tilsæt karry og ternet peberfrugt og steg under omrøring i 5 minutter. Hæld det over i en skål og lad det afkøle. Rør cremefraiche med grønsagerne og tilsæt afdryppet optøet rejer. Smag til med salt og peber. Lun fluté og del dem i 2x2 og flæk dem. Kom salaten i fluté og pynt med lidt dild eller karse. server straks. Bemærkninger: Man kan også tage 4 rundstykker og lune dem lidt. Skær et låg af og tryk det hvide brød inden i lidt sammen og fyld op med salaten.Pynt med lidt dild eller karse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |