Mandag 14. Juli 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at kør basilikum, persille, mandler, hvidløg, salt, peber og olie i en blender eller foodprocessor og kom kvarken i til sidst. Kom det i en skål og sæt det koldt til servering. Opvarm ovnen til 225°. Krydr kyllingelårene med soyasovs, peber og timian. Skær kartoflerne i både og læg dem på bagepapir sammen med kyllingelårene og kom dem på en bradepande. Sæt dem i ovnen i 10 minutter. Skral gulerødderne og pil løg samt flæk peberfrugt og fjern kerner og hvide lameller. Skær dem ud i mindre stykker og læg dem i ovnen sammen med det øvrige. Lad det stege i ovnen i 20 minutter. Se så om kyllingen er færdig ved at vride i et af benene skipper de er de færdige. Lav en salat. Server kyllingelårene sammen med ovnbagte grønsager og stegte kartofler samt en grøn salat og pesto dressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |