Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kødet røres med salt til det er sejt, tilsæt æg og peber revet løg og vand, dernæst mel og rasp. Farsen hviler et øjeblik medens saucen laves. Tomaterne kommes i en gryde sammen med de rensede og ud skårede grønsager, samt krydderier. koges op og småkoges 15 minutter. Imens steger frikadellerne i smør, 12 stk. Saucen hældes i er fad med høje kanter og dellerne kommes øverst. Serveres med mad brød til. De kan med stort held lave en dobbelt portion og så fryse den ene ned, om der er tidspunkter i deres daglig dag, hvor tiden er knap. Skal så bare i ovnen ved 225°C. i 20 minutter. Flute kan da bruges sættes i ovnen sammen med retten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |