Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at skralle kartofler og gulerødder. Skær kartoflerne i tern og gulerødderne i 1 cm. tykke skiver. Snit hvidkålen meget fint. Brun okse hakke af i olien og kom grønsagerne i og vend dem godt rundt. Tilsæt boullionterningerne og vand samt salt og peberkorn og lauverbærblade. Skær den røget medister ud i 3-5 cm. tykke skiver og fjern skindet. Kom dem i gryden og lad det småkoge i 20-30 minutter. Smag til med salt. Server gryderetten med rugbrød eller groft brød til. Bemærkninger: Kan man ikke lide røget medister kan man stege 150 g. bacon i tern først og så brune okse hakke i efterfølgende. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |