Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skralle kartofler og gulerødder. Skær kartoflerne i tern og gulerødderne i 1 cm. tykke skiver. Snit hvidkålen meget fint. Brun okse hakke af i olien og kom grønsagerne i og vend dem godt rundt. Tilsæt boullionterningerne og vand samt salt og peberkorn og lauverbærblade. Skær den røget medister ud i 3-5 cm. tykke skiver og fjern skindet. Kom dem i gryden og lad det småkoge i 20-30 minutter. Smag til med salt. Server gryderetten med rugbrød eller groft brød til. Bemærkninger: Kan man ikke lide røget medister kan man stege 150 g. bacon i tern først og så brune okse hakke i efterfølgende. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |