Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Marinaden: Olivenolie, rødvin, 2 knuste hvidløg. oregano, spidskommen, lidt chili, peber og salt røres sammen og kødet lægges heri i mindst 2 timer. Skær kødet i mindre stykker og steg det mørt på en pande. Skær auberginen i små tern og steg den med. Pil og hak løgene og steg dem med. Hak tomaterne og rist dem med et øjeblik. Smag til med salt og peber. Varm pitabrødene op i en ovn efter anvisning på pakken. Snit salaten meget fint. Rør dressingen sammen af creme fraiche, knust hvidløg og fint snittede purløg samt lidt salt og peber. Fyld henholdvist salat og kød bladning i brødene og slut af med dressing. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |